Wandelnet

Ontdek de Pracht van Nederland wandelend met Wandelnet

Wandelen is een van de beste manieren om de natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom van Nederland te ontdekken. Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende manier om je weekend door te brengen, Wandelnet biedt alles wat je nodig hebt om op pad te gaan. Met een uitgebreid netwerk van wandelroutes en een handige app maakt Wandelnet het gemakkelijk om Nederland te voet te verkennen.

Lange-Afstand-Wandelpaden en Streekpaden
Stichting Wandelnet is een vrijwilligersorganisatie die zich samen met 1.000 vrijwilligers in het land inzet voor een mooier en aantrekkelijker Nederland voor wandelaars. Met een passie voor routes, natuur en erfgoed heeft Wandelnet een ruim assortiment aan wandelroutes. Wandelnet is officieel beheerder en uitgever van de wandelgidsen van Lange-Afstand-Wandelpaden, Streekpaden en NS-wandelingen. Deze wandelroutes variëren van korte wandelingen tot meerdaagse lange afstanden die je door diverse landschappen en historische plaatsen voeren. Een deel van de routes gaat zelfs verder over de grens en maakt onderdeel uit van het Europese netwerk!

Meer dan 12.000 km aan wandelroutes
Op de website van Wandelnet vind je meer dan 12.000 kilometer aan wandelroutes, van kort tot lang en van natuur- tot stadswandelingen. Of je nu een beginnende wandelaar bent of een meer ervaren wandelaar, de keuze is reuze! Via het zoekfilter op de website vind je altijd een geschikte route die bij jou past, en met handige functies download je snel een PDF van de routekaart of het GPX-bestand. Of maak gebruik van de app en wandel aan de hand van je telefoon. Alle wandelroutes zijn namelijk terug te vinden in de Wandelnet-app. Ook is het mogelijk om via de routeplanner je eigen wandelroute uit te stippelen over de verschillende wandelnetwerken die Nederland rijk is. Je eigen gemaakte wandelroute zet je met een snelle scan over op je telefoon en je kunt op pad. Veel wandelplezier!

Help mee als donateur of vrijwilliger
Stichting Wandelnet is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. De wandelroutes onderhouden we samen met alle vrijwilligers en alle opbrengsten vloeien altijd terug naar het wandelen. Wil jij ook meehelpen? Maak een extra stap als wandelaar en ga aan de slag als vrijwilliger of word donateur en steun Wandelnet in het mooier en aantrekkelijker maken van Nederland.

 

Meer weten over Maaike van Robays? Kijk dan op zijn website! of op zijn instagram

Dave Hordijk
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter