Tassie: Wij maken tours zónder toeristische highlights waarmee je de stad en elkaar beter leert kennen.

Ontdek de Stad met Tassie

 

Klaar voor een avontuur? Met Tassie ontdek je de verborgen verhalen en pareltjes van de stad. Vergeet de standaard toeristische highlights, want Tassie neemt je mee naar originele plekjes waar je niet alleen de stad, maar ook elkaar beter leert kennen. Hoe? De tours draaien om het delen van verhalen en ervaringen.

Je ontvangt een handgemaakte Tassie met enveloppen gevuld met boeiende verhalen. Deze verhalen behandelen onderwerpen zoals geschiedenis, kunst, cultuur, taal, mythes en nog veel meer. Elk verhaal onthult een nieuw aspect van de stad en brengt je naar plekken die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt ontdekt.

Maar er is meer! Elke envelop bevat niet alleen een verhaal, maar ook een vraag die je samen kunt beantwoorden. Deze vragen dagen je uit om gesprekken te voeren en gedachten en ervaringen te delen. Iedere tour duurt 2,5 tot 3 uur, en je kunt beginnen, pauzeren en verdergaan wanneer je wilt. Beleef het samen met vrienden, dates, ouders of collega's - alles is mogelijk! Welke stad wil jij ontdekken?

 

Meer weten over Tassie? https://eentassie.nl

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter