Wandelmagazine: hét vertrekpunt voor iedere wandelaar

Ieder nummer inspireren wij wandelliefhebbers met reportages over de mooiste wandelgebieden, dicht bij huis én ver weg!

Jou inspireren voor je volgende wandelavontuur, dat is kort gezegd het belangrijkste doel van Wandelmagazine. Daarom nemen onze redacteuren de lezer elk nummer via met foto’s geïllustreerde reportages mee naar de mooiste wandelgebieden. In Nederland, België en in de rest van Europa. Elk type wandeling komt aan bod, van ontspannen ommetjes tot meerdaagse trektochten. Bij onze routebeschrijvingen staan we uitgebreid stil bij de sfeer onderweg, met speciale aandacht voor wat je aan landschap, cultuur en natuur kan verwachten.

Praktische informatie

Naast de sfeerimpressies, zijn onze reportages ook voorzien van praktische informatie voor onderweg. Bijvoorbeeld over welke kaarten je voor de routes kan gebruiken, waar je onderweg kan overnachten en hoe je van en naar het startpunt komt. Daarnaast komt tevens de laatste outdooruitrusting aan bod. Onze redacteuren de nieuwste outdoorkleding, rugzakken en wandelschoenen onder de loep en testen ze ook voor je uit. En om het helemaal compleet te maken, bespreken we ook de laatste wandelboeken en al het nieuws uit wandelend Nederland. Kortom: alles wat je nodig hebt om perfect voorbereid op pad te gaan!

Fiets en Wandelbeurs

Regelmatig gaan de nummers van Wandelmagazine gepaard met een extra bijlage. In deze specials zetten we, in samenwerking met onze partners, een wandelgebied of - evenement extra in het zonnetje. Het meest bijzondere voorbeeld hiervan is ons Fiets en Wandelbeursnummer. Sinds 2024 brengt Wandelmagazine jaarlijks samen met Bike explorer een combinummer uit, dat helemaal in het teken staat van de beurs. Zo weet je precies waar je moet zijn op het grootste Fiets- en Wandelevenement van de Benelux.

 Meer weten over Wandelmagazine? Kijk dan op onze website!

Rob vander Linden
Be the first to comment...
Leave a comment